Disclaimer: Event is held in Danish only!

Interesseret i esport?

Game Scope har, ligesom resten af verden, taget esport til sig som et uundgåeligt element i spilverdenen. Der foregår rigtig meget indenfor esport, både internationalt og lokalt i Danmark. Der er fuld fart på udviklingen, klubber, foreninger og turneringer skyder op over alt. Nogle bliver professionelle og kommer på kontrakt, andre spiller for sammenholdets og de gode oplevelsers skyld. Uanset hvorfor du er interesseret i esport, så kan det være at du gerne vil høre mere om fænomenet. Sammen med AaB Esport og Go Esport giver Game Scope dig muligheden for at høre mere om: esport som foreningsaktivitet, hvad du og dit barn kan få ud af det, samt hvordan man som arrangør eller udøver kan oprette samarbejder og blive støttet gennem kommercielle sponsorater.

Arrangementet afholdes i forbindelse med FIFA og Hearthstone turneringen. Alle oplæg er på dansk.

1. sal Skråens foyer
Begrænset antal pladser

Esport som forening 

Esport er det nye sort. Vi hører om det alle steder men hvad er det? AaB har valgt at tage esport til sig som foreningsaktivitet, men hvad indebærer det og hvilke udfordringer ligger der heri?

Kom og hør lidt om begreber, visioner og mål for en forening i voldsom fremgang.

Måske er esport noget for dig eller dit barn?

Der er plads til spørgsmål i forbindelse med oplægget.

Skab penge i esport

  • Go Esport

  • Mikkel Golding Faaborg & Anders Haunstrup Jensen
  • Kl: 15:10-15:25

Hvordan er esport blevet én af de mest benyttede underholdningskanaler for unge mellem 12-35?

Med 600.000 gamere bare i Danmark og endnu flere der ser og streamer hjemmefra, er esport blevet en digital platform hvor unge føler, at de er på hjemmebane.

Virksomheder der synliggøres gennem esport benytter sig derfor af en unik markedsføringskanal, der som én af de eneste giver adgang til den yngre målgruppe, og samtidig bryder barrieren mellem markedsføring og interaktion med målgruppen. Hør nærmere om hvad du kan tilbyde virksomhederne og hvordan du lander en aftale

Der er plads til spørgsmål i forbindelse med oplægget.

 Gratis entre!