• DANSK
  • English

Troldspejlet: Råt for usødet

Søndag d. 19 august kl. 15:00 byder Starcade v. Game Scope velkommen til Jakob Stegelmann og Troels Møller fra Troldspejlet. Vi gentager succesen fra sidste år, med et “live” redaktionsmøde.
Hvordan anmelder man et spil? Troels og Jakob taler frit fra leveren om en stak nye spil – Alle indsendt  af Games Scope Expo-deltagere. Jakob Stegelmann og Troels Møller taler om deres oplevelser med hvert enkelt spil og afslutter med en anmeldelse, sådan som de regner med, at den ville komme til at lyde i Troldspejlet.

Troldspejlet: Blunt and honest

Sunday the 19th of August we repeat last years succes when Starcade by Game Scope welcomes  Jakob Stegelmann og Troels Møller fra Troldspejlet. Experience their editorial meetings “live”. How do you review a game? Troels and Jakob speaks freely about their opinions on the new games – all exhibited at the Gmae Scope Expo. They will discuss their experiences with each game and finish off with a review, as it would be in Troldspejlet. 

Til udviklere
Til gæster

Disclaimer : The event is in Danish

Til gæster

At anmelde et spil er ikke en eksakt videnskab, men et spørgsmål om at kombinere erfaringer med et forsøg på at formidle den oplevelse, man har haft. Det er subjektivt, men det skal også være nøgternt. I denne særlige session anmeldes spil, hvis skabere er til stede i salen og derfor kan tage til genmæle eller forklare, hvorfor de har lavet spillet, som de har.

  • Gratis entre.
  • 400 pladser efter først til mølle.
  • Oplægget går i gang kl. 15:00, dørene åbner kl. 14:45
Facebook begivenhed

Til udviklere

Alle deltagere på Game Scope Expo eller DM i spiludvikling har mulighed for at indsende deres spil og få det anmeldt live af Jakob og Troels. Der udvælges en håndfuld spil til anmeldelse, som oplægget vil tage udgangspunkt i, blandet med Troels’ og Jakobs erfaringer fra den Skandinaviske indie-scene. Vi kan ikke garantere, at alle indsendte spil vil blive udvalgt.

Sådan indsender du dit spil:

  • Vi skal kunne afvikle jeres spil fra en PC eller IOs / Android, så en installationsfil eller en mappe med en virkende .exe vil være at foretrække. Hvis jeres spil er browserbaseret, kan vi selvfølgelig nøjes med et link.
  • En fuld titel på spillet, gerne en splashscreen med logo i .jpeg eller .png. Er der en helt speciel feature i spillet vi skal lægge særligt mærke til, så ville dokumentation på dette være meget behjælpeligt.
  • Navn på udvikler
  • Hvor er I placeret geografisk?
  • Alt ovenstående skal sendes til sl@aalborg.dk med ”Troldspejlet i tilmelding” i emnet.

Deadline for indsendelse 15. juni 2018 kl. 12:00

Der reserveres 100 pladser til udstillere fra Game Scope Expo

Dørene åbner kl. 14:45

The information provided by Game Scope may be subject to changes at any time, without further notice. Already registered participants will be contacted directly if affected by changes.