FYI: 2017 edition, for 2018 edition please go to Troldspejlet: råt for usødet


 

  • DANSK
  • English

Troldspejlet: Råt for usødet 2017

Torsdag den 17 august kl. 16:00 byder Game Scope velkommen til Jakob Stegelmann og Troels Møller fra Troldspejlet.
Hvordan anmelder man et spil? Se hvad der sker, når vi giver et indblik i Troldspejlets redaktionsmøder og taler frit fra leveren om en stak nye spil – som i dagens anledning er indsendt af Games Scope Expo-deltagere. Jakob Stegelmann og Troels Møller taler om deres oplevelser med hvert enkelt spil og afslutter med en anmeldelse, sådan som de regner med, at den ville komme til at lyde i Troldspejlet.

Troldspejlet: Blunt and honest

Thursday, August 17th. 16:00, Game Scope welcomes Jakob Stegelmann and Troels Møller from Troldspejlet.
How do you make a good game? Participate as a guest or developer in Troldspejlet review of indie games, that were submitted by Games Scope Expo participants. Jakob Stegelmann and Troels Møller will make a review of each game like they do at their TV show.

Til udviklere
Til gæster

Disclaimer : This event is held in Danish!

Til gæster

At anmelde et spil er ikke en eksakt videnskab, men et spørgsmål at kombinere sine erfaringer med et forsøg på at formidle den oplevelse, man har haft. Det er subjektivt, men det skal også være nøgternt. I denne særlige session anmeldes spil, hvis skabere er til stede i salen og derfor kan tage til genmæle eller forklare, hvorfor de har lavet spillet, som de har.

  • Gratis entre.
  • 350 pladser efter først til mølle.
  • Oplægget går i gang kl. 16:00, dørene åbner kl. 15:45
Facebook begivenhed

Til udviklere

Alle deltagere på Game Scope Expo har mulighed for at indsende deres spil og få det anmeldt live af Jakob og Troels. Der udvælges en håndfuld spil til anmeldelse, som oplægget vil tage udgangspunkt i, blandet med Troels’ og Jakobs erfaringer fra den Skandinaviske indie-scene. Vi kan ikke garantere, at alle indsendte spil vil blive udvalgt.

Sådan indsender du dit spil:

  • Vi skal kunne afvikle jeres spil fra en PC eller IOs / Android, så en installationsfil eller en mappe med en virkende .exe vil være at foretrække. Hvis jeres spil er browserbaseret, kan vi selvfølgelig nøjes med et link.
  • En fuld titel på spillet, gerne en splashscreen med logo i .jpeg eller .png. Er der en helt speciel feature i spillet vi skal lægge særligt mærke til, så ville dokumentation på dette være meget behjælpeligt.
  • Alt ovenstående skal sendes til troels@dommerne.dk med ”GAMESCOPE SPIL” i emnet.

Deadline for indsendelse 1. juli 2017 kl. 12:00

Der reserveres 100 pladser til udstillere fra Game Scope Expo
tilmelding her

Vi gør opmærksom på at billetten kun er gyldig, hvis virksomheden også deltager på Game Scope Expo. Venligst undlad at booke flere billetter end du skal bruge, således at alle kan komme med til arrangementet.